Inschrijven

Online voorinschrijvingen

(t.e.m. zaterdag 16 december 23u59)

Tarieven

t.e.m. 16/12

Ter plaatse (17/12)

8 km RUN & WALK

€ 14

€ 17

15 km RUN & WALK

€ 20

€ 23

20 km Terril Challenge (RUN & WALK)

€ 24

€ 27

30 km RUN

€ 28

€ 31

Busvervoer

€ 5

-

T-shirt*

€ 15

€ 15

*Het is niet meer mogelijk om online T-shirts aan te kopen.  Er zal een beperkte voorraad van sommige maten nog ter plaatse te koop zijn in Beringen.

Na betaling ontvang je een e-ticket dat je de dag zelf dient mee te brengen (geprint of op je smartphone). Bewaar dit dus goed! Geen e-mail ontvangen? Check dan zeker je spamfolder!

T-shirt

Bij inschrijving kan je een technisch T-shirt van de Mijnentocht bestellen. Dit T-shirt (100% polyester) kost slechts € 15.

Opvouwbaar bekertje

Tijdens de Keytrade Bank Mijnentocht werken we met bevoorradingen zonder wegwerpbekers. Vergeet je drinkbus/camelbak/ bekertje dus niet! Je kan op het event een opvouwbaar bekertje kopen voor € 3.

Groepsinschrijvingen

(t.e.m. maandag 4 december – 23u59)

Wil je samen met collega’s en vrienden de uitdaging aangaan? Dan kan je als groep inschrijven tot en met maandag 5 december.

  • Naamwissels zijn enkel mogelijk aan de inschrijvingsstand op 18 december en nodig om als deelnemer verzekerd te zijn. Per wissel wordt ter plaatse € 5 administratiekost aangerekend.
  • Een groepsinschrijving met gezamenlijke afhaling is voor dit event niet mogelijk (omdat er verschillende startlocaties zijn).
  • Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Excellijsten e.a. worden niet aanvaard.
  • Werkwijze online inschrijving: op het inschrijvingsformulier dien je eerst een groep aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de groepsnaam en je groepscode. Met deze code en het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren. Vervolgens kan je deelnemers toevoegen en verwijderen. Enkel de groepsverantwoordelijke kan deelnemers valideren. Je kan zoveel deelnemers aan je groep toevoegen als je wil.
  • Wanneer je groep volledig klaar is moet de groepsverantwoordelijke de volledige groep betalen. De inschrijvingen zijn pas bevestigd als de groep doorgestuurd én betaald is. Vanaf het ogenblik dat je groep afgesloten is, kunnen er GEEN WIJZIGINGEN meer aan je groep gebeuren. Wijzigingen aan je groep kunnen dan enkel nog ter plaatse aan de inschrijvingsstand gebeuren. Hiervoor wordt een administratiekost van € 5 per wijziging aangerekend.

Schrijf je groep online in

Daginschrijvingen

Echt een last minute beslisser? Geen probleem! Ook ter plaatse kan je je nog gemakkelijk inschrijven: breng je elektronische identiteitskaart mee voor een extra vlotte inschrijving!

Algemene voorwaarden

Als je je inschrijft ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van de Keytrade Bank Mijnentocht. Lees deze voorwaarden grondig na.